Suspendidos en el tiempo

Suspendidos en el tiempo

El passat dia 29 de març va tenir lloc a la Biblioteca de Rubí la presentació del llibre "Suspendidos en el tiempo" de Gracia Pérez.

La sala plena de gom a gom va rebre entusiasmada la presentació de la segona novel·la de Graci a Pérez.

Suspendidos en el tiempo relata la història de dues dones. Teresa és una jove decoradora madrilenya que decideix traslladar-se a La Flama, un poblet miner de Lleó, a la recerca de tranquil·litat per començar una nova vida. Un pla que, si tot li surt com està previst, li obrirà les portes a un món ple de noves possibilitats.

No obstant això, Teresa comença a viure una altra història simultània a la seva quan, en un bagul, troba uns vestits de novícia, un parell de velles llibretes i una foto antiga. Tot això la porta al poble proper de Sabero i poc a poc, a través dels successos que en els quaderns es narren, la nostra protagonista coneixerà el testimoni de Sara, que va habitar anys enrere en aquest lloc. Compartirà la seva existència i descobrirà les seves circumstàncies, amb totes les grandeses i misèries dels que s'han enfrontat a l'amor i l'horror. La seva decisió i perseverança faran que no desisteixi fins aclarir el que va ser la vida de la seva nova confident.

Amb un ritme sostingut i alhora trepidant, ple de suspens i flashbacks constants, aquesta novel·la retrata la vida de dues dones que, encara que molt diferents en el temps, són alhora molt semblants. "

Deixa el teu comentari