Què hi ha per a sopar?

Què hi ha per a soparTítol: Què hi ha per a sopar?
Títol Conte: La fada dels aliments
Autor: Laura Isabel Arranz
Il·lustrador: Toni Térmens
Mida: 21×21 cm
Pàgines Guia: 164
Pàgines conte: 24
Preu pack: 21 €

Compra’l aquí

Molts estudis ens donen xifres francament alarmants sobre l’increment de les taxes d’obesitat i sobrepès infantil. Es tracta d’un fet preocupant en una societat que porta al seu “currículum” una de les millors dietes del món: la Dieta Mediterrània.

Què hi ha per a sopar? A diari ens trobem amb aquesta pregunta que moltes vegades ens resulta pesada i empipadora. No tenim gaire temps i les idees se’ns acaben... A la vista de tot plegat, és òbviament necessari insistir, a tots els nivells, en les recomanacions nutricionals i en els hàbits alimentaris saludables, dirigits a la població en general, però especialment al públic infantil.

Amb aquesta guia els pares, els avis, els educadors i, en general, els responsables de l’alimentació i la salut dels nens tindran al seu abast pautes clares que els ajudaran a elaborar una alimentació variada, equilibrada, amb consells per a introduir nous aliments, els errors que no s’han de cometre, receptes fàcils i saludables, fent de l’alimentació un plaer.

El llibre s’acompanya d’un conte "La Fada dels aliments" per als menuts de la casa que els ajudarà a valorar els aliments a través dels colors i a veure que una dieta sana no és avorrida ni monòtona.

Vols llegir un capítol del llibre? Què hi ha per a sopar?

3 comments

Deixa el teu comentari