Avui en dia els nens estàn sobreestimulats gràficament i costa molt captar la seva atenció sense pantalles planes d'última generació, efectes especials o mons virtuals.

Què difícil és fer que els nens s'interessin per un llibre que no parla, que no es mou, que no té efectes especials...

Però des de la Patumaire Edicions apostem pel valor de la imaginació; poder somiar i convertir-te en un personatge aventurer vivint aventures sense efectes afegits.

Tots els nostres llibres infantils aporten un valor als nens i podem concertar una visita escolar amb l'autor/a de l'obra.

Alguns dels nostres llibres permeten fer amb anterioritat o posterioritat excursions escolars als llocs reals on es desenvolupa l'aventura i treballar in situ diferents elements didàctics que ens permetran aprofundir en la temàtica.

A tall d'exemple:

Lectura del llibre El Secret de la Patum. Es pot fer una excursió a Berga, visitar el museu de la Patum, la plaça Cremada, la cova de la Berruga...

Un altre exemple:

Lectura: Les aventures d'en Ton i la colla a la Vall de Lillet, visita a la Pobla de Lillet i els Jardins Artigas, el carrilet...
Podeu veure la nostra proposta didàctica fent clic aquí

Si sou una escola i necessiteu més informació o bé us interessa fer la lectura d'un dels nostres llibres no dubteu en contactar amb nosaltres.

Una altra opció que us proposem es apropar els nens al món editorial i explicar-los d'una manera amena el procés de creació d'un llibre il·lustrat, des de la creació dels personatges, els esbossos, els entintats, l'acoloriment, com les fulles es disposen per al plegat i posterior manipulat, fins a tenir a les nostres mans el llibre acabat.