Serveis Editorials

El nostre equip de professionals treballa colze a colze  amb l'autor, llegint i valorant la seva obra, proposant suggeriments, corregint i millorant el seu  estil per assolir l'efecte literari desitjat.

Entenem que un escriptor no té perquè saber maquetació, ni disseny, ni correcció, ni... un escriptor ha d'escriure bé!

Per això la Patumaire Edicions li ofereix tots aquells serveis necessaris per a poder publicar la seva obra amb les màximes garanties de satisfacció.

  • Gestió i tramitació de l'ISBN i Dipòsit Legal

Però, què és un ISBN?

  • Correctors i traductors

El nostre equip està format per professionals amb àmplia experiència com a traductors, correctors, assessors lingüístics... en diversos idiomes.

I seguint la nostra filosofia oferim la màxima qualitat, professionalitat, eficàcia i atenció al client personalitzada.

  • Disseny i maquetació

Volem complementar la seva obra amb el suport d'un equip de professionals especialitzats en el món gràfic aportant idees, solucions, creant i adaptant la imatge de la seva obra de manera professional.

Tots i cadascun dels nostres treballs estan personalitzats per un equip de professionals, que seguiran tot el procés assegurant la qualitat i imatge en el treball a realitzar.

  • Il·lustradors

El nostre equip d'artistes gràfics s'especialitzen en millorar la comunicació escrita representant de manera visual el contingut del text. Són professionals que dominen tant les tècniques clàssiques com les tècniques digitals oferint així un producte adequat a cada necessitat.

Treballem amb els millors il·lustradors professionals i oferim àmplia varietat d'il·lustracions: il·lustració editorial, llibre de text, infantil i juvenil, conceptual, tècnica...

Deixa el teu comentari