Presentació Història d'una formiga

El passat divendres 17 de desembre, va tenir lloc la Presentació del llibre Història d'una formiga a la LLIBRERIA AQUALATA d'Igualada, publicar per la Patumaire Edicions.

Història d'una formiga. Viatge iniciàtic d’una formiga amb fibromiàlgia, fatiga crònica i depressió cap al coneixement de la seva pròpia identitat, de Susanna Carpi Costa.

Un conte per adults que gira al voltant de la metàfora d’un niu de formigues, aquest relat ens presenta una comunitat canviant on cada vegada resulta més difícil moure’s i trobar un lloc, amb una pèrdua de valors que acaba plasmant-se en corrupció, interessos, incomprensió, crisi del sistema, malalties...

Tenint com a protagonista una formiga afectada per fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i depressió, l’autora, buscant en la saviesa dels contes populars, transmet missatges per tal de curar les ferides i poder-nos protegir cap a noves decepcions.

Amb sentit de l’humor i des d’una mirada crítica, intenta mostrar un camí per viure amb més confiança en un mateix, desenvolupant les capacitats personals i així aconseguir una vida més sana i saludable per poder conviure amb harmonia dins la societat que ens envolta.

La convocatòria va ser tot un èxit! Gràcies a tots els assistents!

Deixa el teu comentari