'El sexe de la ceba' o el cantó eròtic de la independència

El Virolai pot despertar la libido? El Barça pot competir contra una proposta eròtica més suggeridora? Es poden fer jocs eròtics amb calçots i crema catalana? Són preguntes que troben resposta al còmic ‘El sexe de la ceba’, dels bagencs Galdric Sala i Lioba Pellicer i publicat per la berguedana La Patumaire Edicions. L’obra uneix dues qüestions importants a la nostra societat com són el sexe i la identitat catalana, amb un to humorístic, que no perd el sentit reivindicatiu. Galdric Sala, coguionista i dibuixant, ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga que la intenció és fer passar una bona estona des d’un punt de vista no “molt transcendent, desdramatitzar sense perdre el to reivindicatiu i el sentit de l’humor”.

La idea per fer aquest còmic va sorgir de les converses a través del xat del Facebook dels dos autors, que així van voler buscar una lectura divertida a un tema d’actualitat com és el nacionalisme i l’independentisme. Es van posar a treballar i a elaborar guions, i la feina –diuen– “es va convertir en un divertidíssim recorregut per les icones, costums i tradicions catalanes”, buscant-ne el punt picant.

‘El sexe de la ceba’ tindrà la primera presentació divendres a Sant Fruitós de Bages, poble d’origen dels autors. A Berga, la presentació es farà dimarts de la setmana que ve al bar Cal Negre.

Font: DBergueda

Deixa el teu comentari