Prop de 150 persones van assistir a la presentació de l’últim llibre de la Patumaire Edicions

L’editorial Berguedana i el periodista Ramon Miravitllas, juntament amb Anna Balletbò, presidenta de la Fundació Internacional Olof Palme, i Pierre Schori, exsecretari polític d’Olof Palme, van presentar el passat 20 de gener a l’Hotel Gran Havana de Barcelona el llibre ¿Pero quién mató a Olof Palme?, amb una important afluència de públic de prop de 150 persones.
L’obra, amb pròleg de Felipe González, és la primera biografia en clau hispana del líder escandinau més carismàtic de la història. Miravitllas va voler destacar la importància del treball com a document periodístic i polític, en un context on els valors humans estan a vegades una mica oblidats, i va acabar el seu torn de paraula volent remarcar que Palme està de moda, doncs la llibertat, la pau i la igualtat eren estendards en la ideologia Palme i ens els ha volgut deixar com a herència.
També van assistir a l’acte el conseller d’Educació Ernest Maragall, l’exconsellera de cultura Caterina Mieras, i el líder de EUiA, Joan Miralles, entre d’altres personalitats de renom.
L’acte va acabar amb la signatura de llibres per part de l’autor.

Font: Bergactual.com

Deixa el teu comentari