¿Qué ofrecemos?

En nuestro afán de ofrecer servicio, calidad y profesionalidad te ofrecemos:

Además de todos los servicios profesionales necesarios para realizar un buen trabajo como correctores, traductores, maquetadores, diseñadores, ilustradores...

 • Proyectos adaptados a cada obra y cada autor/a.
 • Distribución de la obra en diversos ámbitos: local, regional, nacional o internacional.
 • Con la entrada de las nuevas tecnologías te ofrecemos también la posibilidad de editar el libro en formato digital e-book.
 • Promociones y difusión de la obra en los medios de comunicación, así como la organización de presentaciones.
 • Seriedad y profesionalidad.
 • Trato directo con el editor.

5 comments

 1. Cristina Infantes Responder

  Estic escrivint ’un recull de contes de caire educatiu. La seva finalitat és donar una eina de treball que ajudi als pares en l’educació dels seus fills i filles.
  Partint d’una petita història il•lustrada (encara no tinc il.lustrador) destinada als nens més petits, trobareu unes propostes educatives a treballar sobre alguns temes importants en la vida dels menuts. Aquestes idees ajudaran a prendre consciència, valorar i parlar després de forma afectuosa i planera sobre fets reals del dia a dia.
  M’agradaria saber si la vostra editorial podria esta interessada en aquest tipus de publicacions.
  Molt agraïda per la vostra atenció,
  Cristina Infantes

 2. Jordi Responder

  M’agradaria que per mail ens posessim en contacte per explicar-vos el projecte de llibre que tinc… be de fet que ja vaig escrivint.
  Moltes gracies.

 3. Joaquim Ciutad-Viu Responder

  Tinc un parell de llibres editats però m’agradaria que vosaltres miressiu la meva obra nova. És un recull de 9 històries sense cap lligam entre elles.
  Solament el fet que hi surten en algun moment, animalons de quatre potes dins de cada història; tant en l’acció com solament referenciats de passada.

  Espero les vostres notícies. Gràcies.

Deja un comentario