La cuina de sempre

Aquest llibre és un recull de gairebé 80 receptes que les cuineres casserrenques han compartit amb tots nosaltres, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Casserres.
Les receptes que hi trobareu són diverses. Algunes són de les d’abans, que han passat d’àvies a mares i de mares a filles, d’aquelles que han de fer un bon xup-xup i que, quan arriba l’hora de tastar-les, tothom se’n llepa els dits. D’altres són més simples, però alhora molt útils, i van des de com cuinar una bona samfaina, a com fer un plat de verdura per als més menuts de la casa. I també hi trobareu receptes extretes de llibres i/o cursets, però que cada cuinera ha adaptat al seu gust donant-li el seu toc personal.

L’edició d’aquest llibre fomenta la cuina com a espai saludable.
Les persones que ens han explicat els secrets dels seus plats saben que a la cuina s’hi ha de posar una dosi de paciència, una dosi d’art, una dosi de memòria, una dosi d’olfacte, una dosi de tacte, una dosi de gust i sobretot una bona dosi d’amor.
I totes aquestes dosis, combinades amb uns ingredients sans, naturals, pròxims i de qualitat, són el que fan uns grans plats.
Totes aquestes receptes formen part d’un patrimoni familiar, i fins i tot cultural, que cal conservar i, ara, a través de l’edició d’aquest llibre, vosaltres podreu mantenir viu.